Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bursa londoneză: Zece companii românești pot INSPIRA UE

guardian.ng
bursa Londra - London Stock Exchange

Zece companii româneşti au fost incluse în raportul “1.000 de companii care pot inspira Europa”, realizat de bursa de la Londra. Cele zece companii s-au făcut remarcate în domeniu și au potențial important de creștere, consideră London Stock Exchange.

Companiile incluse de London Stock Exchange sunt: Allview, B&B Collection, Complet Electro Serv (producător echipamente IT, electrice și electrocasnice), Elbi Electric & Lighting (corpuri iluminat), Fan Courier (curierat), Gradinariu Import Export (utilaje salubrizare și construcții),  Medist Group (soluții pentru sectorul medical), Microfruits (distribuție legume fructe), Neptun (echipamente industriale) și Vox Carrier (servicii internaționale de telecomunicații), informează News.ro.

Raportul este realizat anual London Stock Exchange (LSE) și include IMM-uri europene care s-au făcut remarcate în domeniul în care activează și care au potențial semnificativ de creștere. Numărul de companii românești incluse în raportul bursei londoneze este similar cu cel din Ungaria și Cehia. Pe de lată parte, România este depășită de Polonia, prezentă cu 30 de companii, în timp  Bulgaria are doar 5 companii incluse pe această listă.

Citeşte şi: Scandalul manualelor continuă. Ministrul Pop a declanşat ANCHETĂ de proporţii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.