Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu are un AVERTISMENT pentru Klaus Iohannis: 'Vrea să controleze justiția'

iohannis tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu e în contre dure cu Klaus Iohannis. Președintele consideră că șeful Senatului, în criticile sale la adresa jusției, vrea să scape, mai ales că e ”urmărit penal pentru minciună”. ”Cred că e aceeaşi persoană care acum câţiva ani scria bilețele… „dragă Traian”… ca să intervină pentru un prieten al domniei sale. Eu nu cred că omul este chiar preocupat de independenţa justiţiei, cred că se preface şi urmăreşte, de fapt, să scape de justiţie.”, a fost ironia lui Iohannis pentru cel care a condus PNL-ul. Acum șef la ALDE, Tăriceanu i-a răspuns cu un avertisment, după ce în urmă cu câteva zile a făcut aluzia la o eventuală suspendare a președintelui Iohanis.

Citește și: El e patronul care-și obligă angajatele să-l sărute înainte de începerea serviciului: Cine e PERVERSUL / VIDEO

”Nu mă așteptam să coboare cu limbajul la nivelul Alinei Gorghiu sau altor politicieni de calibru mic. A preferat o eschivă, în loc să răspundă la întrebările mele. Evită să răspundă. Face diverse aluzii, dar e foarte neîndemânatic. O să îi mai pun și alte întrebări, trebuie să ne răspundă, dar fără această atitudine, nu e profesorul care să dea lecții de morală și conduită politică, a pierdut un proces cu acte false. A câștigat un proces cu ANI doar după ce a fost ales, cu ajutorul Liviei Stanciu.

Vrea să controleze justiția, mai ales după ultimele ordine date procurorilor. Cred că ne așteaptă o perioadă destul de sumbră dacă o mai ține așa.”, a declarat, la Antena 3, Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Chelsea Londra și Nike au semnat un contract de UN MILIARD DE EURO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.