Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă dezleagă scandalul din PSD: Motivul pentru care Dragnea nu-l mai vrea pe Grindeanu

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Dragnea nu-l mai vrea pe Grindeanu, în primul rând pentru că Grindeanu este din Transilvania. El nu apreciază nici ardelenii, nici bănățenii, pe nimeni de dincolo de Carpați, spune Cozmin Gușă. Consultantul politic a analizat, pentru Realitatea.NET, negocierile cu UDMR, precum și lista PSD cu posibile variante de prim-miniștri.

S-a văzut că Dragnea nu-i agreează pe ardeleni în primul rând atunci când a preferat-o pe Shhaideh în locul lui Dâncu, deși și PSD îi era dator lui Dâncu pentru anul de favoritisme din guvernarea tehnocrată, dar și Dragnea personal, pentru lucruri care se știu doar de către inițiați, și nu se spun, a afirmat Cozmin Gușă.

Sorin Grindeanu, decizie de ULTIMĂ ORĂ. Premierul AMÂNĂ şedinţa de Guvern

De altfel, subliniază consultantul politic, asta e și motivația lui atunci când, căutându-și pedigree-ul potrivit, se autodeclară ”cuman”, adică ceva vechi, venind din istorie și respectabil pentru români, din unghiul său de vedere.

Faptul că nu-i suportă pe ardeleni și pe bănățeni se vede și din felul crud și samavolnic prin care îi tratează în negocierile cu UDMR, fiind pregătit sa cedeze tot contra foarte putin, știind clar ce agitații și incendii interetnice va declanșa, a mai evidențiat consultantul politic.

”Asta, însă, i se va intoarce repede, drept în față. O să vedeti că niciuna dintre propunerile pentru posibilul viitor prim-ministru nu va fi din Transilvania! Oricum, pentru el, genul Viorica Dăncilă este idealul, restul propunerilor ”pe surse” fiind doar de coloratură. Si niciuna din Ardeal!”, a conchis Cozmin Gușă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.