Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Diaconescu vine cu noi detalii despre Corina Crețu

corina cretu

Corina Crețu e acuzată că nu s-ar prea obosi cu munca la Comisia Europeană. Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, a declarat cu privire la acuzațiile pe care publicația Politico i le-a adus comisarului european, Corina Crețu, că nu iese fum fără foc și că nu exclude existența unui sâmbure de adevăr în cele publicate la adresa fostului europarlamentar.

Vezi AICI dezvăluirile jenante publicare de Politico!

"Sigur, or exista și acolo tot felul de interese și intenții și polițe de plătit între diverși, dar mult mai puțin decât suntem noi obișnuiți în România. Din acest punct de vedere, din păcate, ar putea exista o doză de adevăr din cele spuse.

Este un portofoliu extrem de solicitant. Trebuie avută o deosebită grijă când este vorba de împărțirea fondurilor. Este o birocrație internă extrem de eteroclită, cu foarte mulți experți din multe zone, respectul dintre ei e piatra unghiulară a colaborării. Un mecanism foarte complicat, sofisticat, unde ieșirile din decor sunt mai vizibile decât în alte condițiuni. Resursele unui comisar sunt serioase, personale, la munca depusă plata este foarte importantă tocmai în ideea de a acoperi toate nevoile pe care le are exercițiul unui astfel de funcții. Sunt o serie de aspecte față de care ai obligația și responsabilitatea să ai un comportament adecvat. Nu iese fum fără foc", a declarat Cristian Diaconescu la Realitatea TV.

Citește și: Corina Creţu reacţionează după ce a fost umilită de o publicaţie internaţională

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.