Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Curăţenie de iarnă la Steaua: Gigi Becali dă afară cinci jucători

fanatik.ro
gigi becali

Steaua îşi pregăteşte deja terenul pentru campania de achiziţii din iarnă. Aşa cum digisport.ro a anunţat azi, în afara lui Alibec, roş-albaştrii mai pregătesc alte 4 mutări. În total, investiţia lui Gigi Becali se va ridica la 5 milioane de euro. Vicecampioana României va fi activă însă şi la capitolul "plecări". O certitudine în momentul de faţă este Alexandru Bourceanu. Contractul mijlocaşului expiră în vară şi fotbalistul va fi lăsat să plece liber de contract încă din această pauză competiţională. Jucătorul de 31 de ani şi-ar fi dorit prelungirea înţelegerii cu formaţa roş-albastră, însă conducerea nu este de acord. Mai mult de atât, oficialii Stelei îi vor oferi lui Bourceanu şansa de a pleca liber încă din această iarnă.

Pe lângă Bourceanu, alţi 4 fotbalişti s-ar putea despărţi de Steaua în viitoarea perioadă de mercato. Golubovic şi Mitrea au intrat în dizgraţia lui Gigi Becali, care a anunţat că aceştia nu mai au ce căuta la prima echipă. Cel de-al doilea a evoluat deja pentru Steaua 2 în Liga 3, în partida de ieri cu Voluntari 2 (1-0). Atacantul bosniac, care nu a reuşit să înscrie nici măcar un gol până acum, a fost şi el trecut pe linie moartă. Până în iarnă, când vor sosi Alibec şi, foarte probabil, Gnohere, în atac vor fi folosiţi Tudorie sau Man. Sosit liber de contract în vară, Dan Popescu îşi va încheia aventura la Steaua mult mai repede decât şi-ar fi imaginat. Fundaşul stânga de 28 de ani nu a dat randamentul scontat în partidele în care a fost folosit şi i se va propune rezilierea contractului cel târziu în vara viitoare. În condiţiile în care va fi adus Junior Morais în iarnă, şansele ca Popescu să mai îmbrace tricoul roş-albastru şi în retur sunt infime, conform Digisport.

Un al cincilea fotbalist care s-ar putea despărţi de Steaua în iarnă este Adi Popa. Micuţul mijlocaş va intra în ultimele 6 luni de contract şi va fi lăsat să plece, dacă Steaua va primi suma cerută de Gigi Becali. Finanţatorul vicecampioanei pretinde 700.000 de euro pentru a-l lăsa să plece pe Adi Popa. În cazul în care nicio echipă nu va satisface pretenţiile Stelei, "Motoreta" va continua să joace sub comanda lui Reghe până la sfârşitul înţelegerii. Cei 5 de mai sus sunt fotbaliştii care vor pleca definitiv de la formaţia roş-albastră. În afara acestora, Steaua va mai încerca să se dispenseze şi de alţi jucători, cărora clubul le va căuta variante de împrumut, cel mai probabil la echipe din play-out. Printre aceştia se numără Tudorie, Onţel, Vîlceanu sau Chitoşcă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.