Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu, autor a opt cărți în 16 luni de detenție

dan voiculescu

dan voiculescuDan Voiculescu a scris opt cărți în cele 16 luni de închisoare executate până acum, din pedeapsa de 10 ani primită în urma privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.

Datorită vârstei de peste 60 de ani, Voiculescu va executa doar o treime din pedeapsa de 10 ani. Din această treime, scrierea fiecăruia dintre cele opt volume îi permite omului de afaceri să îi fie scăzute câte 30 de zile.

Cele opt volume semnate de Dan Voiculescu de când se află în închisoare se numesc  „Omenirea, Încotro?”, „Dezvoltarea Economică Durabilă”, „Economia Românească – Realităţi şi perspective de Dezvoltare”, „Investiţiile Străine Directe – Vector al Dezvoltării Economice”, „Managamentul Riscului în accesarea şi gestionarea fondurilor Europene – Politica UE”, „A Patra Cale”, „Efecte de antrenare a investiţiilor în Economia Românească” și „Clasa de Mijloc, Teorie şi Practică antreprenorială”, potrivit Euractiv.

Potrivit legii, pentru fiecare dintre cele opt volume scrise, Dan Voiculescu poate primi o scurtare a pedepsei cu 30 de zile. Cererea de acordare a reducerii pedepsei este analizată de comisia pentru eliberare condiționată, care poate dispune admiterea cererii sau, după caz, respingerea acesteia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.