Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipaj al Serviciului de Ambulanţă Vaslui, atacat cu iatagane, cuţite şi bâte

ambulanta

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Vaslui a fost atacat cu iatagane, cuţite şi bâte de rudele unei paciente din oraşul Negreşti, în prima seară de Paşti, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al instituţiei, doctorul Dan Ungureanu. Potrivit sursei citate, şoferul şi asistentul medical au abandonat speriaţi autosanitara şi s-au ascuns, după care au sunat la 112 pentru a solicita sprijinul poliţiei şi jandarmilor.

"Solicitarea a fost în prima noapte de Paşti atunci când un bărbat a sunat pentru o pacientă de 16 ani despre care a zis că o doare burta şi atât. Operatoarea noastră a cerut detalii dar cel care a sunat a început să înjure şi a închis telefonul. Operatoarea a reapelat şi într-un final a reuşit şi a vorbit chiar cu pacienta, după care a trimis ambulanţa. Când maşina a ajuns acolo, rudele pacientei se aşteptau ca în ambulanţă să fie operatoarea cu care au vorbit la telefon. Au venit cu săbii, iatagane, cuţite şi bâte. Şoferul şi asistentul au fugit pe jos, prin întuneric, prin şanţuri şi boscheţi, s-au ascuns şi au sunat la 112. Au intervenit jandarmii. Apoi şi pacienta de 16 ani, şi şoferul nostru, care este hipertensiv, au ajuns la spital", a precizat Dan Ungureanu.

Un echipaj de poliţie a venit la sediul instituţiei pentru a lua declaraţii de la persoanele implicate, fiind deschis un dosar penal în acest sens, a mai afirmat sursa citată. Doctorul Dan Ungureanu a mai declarat că acesta este cel mai grav incident din ultima perioadă în care a fost implicat un echipaj de pe ambulanţă. "Mai suntem agresaţi, însă doar verbal. În general reuşim să evităm altfel de agresiuni, dar acum colegii noştri au scăpat doar cu fuga", a spus Ungureanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.