Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Efecte devastatoare ale eliberărilor din închisori: Încătuşat la o zi după ce a ieşit - fapte extrem de GRAVE

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 49 de ani din comuna vâlceană Pietrari a fost reţinut şi va fi prezentat joi instanţei cu propunere de arestare preventivă după ce miercuri, la numai o zi de la eliberarea din penitenciar, a ameninţat cu moartea mai multe persoane din localitatea menţionată, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Citește și: Comisia Europeană, raport DEVASTATOR pentru România: Guvernul a sărit din ținta de deficit asumată

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, pe 7 noiembrie bărbatul a fost eliberat condiţionat din penitenciar şi s-a întors în localitatea de domiciliu, după ce a ispăşit o condamnare pentru delicte silvice şi tentativă de tâlhărie. La o zi de la eliberarea din închisoare, el a mers la un bar din comuna Pietrari unde s-a întâlnit cu două persoane pe care le cunoştea şi le-a ameninţat cu moartea. "Din verificări a rezultat că bărbatul a ajuns acasă după eliberare, în ziua de 7 noiembrie. La scurt timp, acesta s-a deplasat la barul din comună şi întâlnindu-se cu persoanele vătămate, pe care de altfel le cunoştea, le-ar fi ameninţat cu acte de violenţă şi chiar cu moartea. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au înregistrat un dosar penal şi în aceeaşi zi, s-a dispus reţinerea persoanei bănuite, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea", se menţionează într-un comunicat de presă transmis de reprezentantul IPJ Vâlcea, conform Agerpres.

Citeşte şi: S-a DECIS: când se va inaugura stadionul din Craiova

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi ameninţare, iar joi bărbatul va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Horezu, cu propunere de arestare preventivă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.