Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD explică asaltul la Realitatea TV de la Bruxelles

PSD

Liderul grupului PSD din Parlamentul European, Viorica Dancila, a explicat de ce se doreste inlocuirea postului Realitatea Tv cu postul Antena 3 in circuitul intern de la legislativul european.

"Nu am cerut inlocuirea postului Realitatea TV. Noi am cerut suplimentarea prima data, ca prim punct pe solicitarea noastra, si pe urma am cerut, daca nu este posibil acest lucru, sa inlocuim postul Realitatea cu Antena3. Considerentul nostru a fost unul foarte simplu: Realitatea este de 8 ani in cadrul PE ca si post, dar nu a promovat activitatea europarlamentarilor romani, indiferent de grupul politic, fie ca a fost o activitate pozitiva, fie negativa, fie ca s-a obtinut ceva pentru Romania, fie ca nu s-a obtinut ceea ce s-a sperat. Acesta a fost un prim considerent pentru care noi am cerut suplimentarea cu un nou post de televiziune si in ultima instanta inlocuirea postului Realitatea", a declarat Viorica Dancila, potrivit ziare.com.

Citește și : Continuă războiul. PSD vrea musai Antena 3 la Bruxelles

"Nu a fost o reactie impotriva postului Realitatea TV sau a lipsei libertatii de exprimare, asa cum a fost interpretat. Nu avem nimic cu Realitatea TV, decat acest lucru am reprosat: ca activitatea europarlamentarilor nu a constituit obiectul niciunei emisiuni in cadrul postului Realitatea, de 8 ani de cand se afla in PE", a mai argumentat eurodeputatul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.