Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea îi face praf pe Ponta și Grindeanu: 'Asta e OPERAȚIUNEA, au făcut nenumărate ILEGALITĂȚI'

firea

Victor Ponta și Sorin Grindeanu conduc guvernul din Palatul Victoria! Ei sunt inamicii PSD, spun toți social-democrații. Gabriela Firea îi face praf pe cei doi și spune că operațiunea lor e cea de rupere a partidului și îi acuză de ilegalități de când au demisionat miniștrii.

”Ce vor scrie cărțile de istorie? Guvernul Grindeanu a picat, premierul rezistă încuiat în Palatul Victoria. Ne-am făcut de râs. Ponta și Grindeanu umblă ca fantomele prin Palat. Toate depeșele ce ajung în țările străine vorbesc despre ce se întâmplă în România. Dacă aveau un diferend, îl rezolvau în partid. Fac un apel de ultim moment să facă gestul de onoare să își dea demisia. E ultima șansă în care să iasă cu o brumă de onoare. Vor să facă ce nu au reușit inamicii noștri în partid, să destrame PSD. El nu mai poate fi premier. Vor să facă o masă critică în partid prin care să plece la formațiunea politică pe care au creat-o, alături de Daniel Constantin. O să plece cu 2-3 jieni. Asta e operațiunea, oameni pentru noul partid.

Citește și: Doliu în lumea fotbalului! A murit un fost jucător al Stelei

Nu sunt două grupări, există PSD care a validat CEx este format din președinții de organizații și din membrii marcanți, nu sunt persoane parașutate, și Ponta și Grindeanu știu importanța CEx, motivul pentru care trebuie să înceteze toată această dispută într-un grup este România, de care acești doi oameni au uitat. Altfel nu s-ar fi baricadat în Palatul Victoria, fără nicio susținere, ca două fantome.

Ce bine al țării au urmărit când au făcut nenumărate ilegalități? Am auzit că mâine e ședință de guvern. E o caricatură de ședință de guvern. Nu poți să acționezi iresponsabil doar pentru că ești supărat pe președintele de partid.”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.

Citește și: Un „aliat” de-al lui Grindeanu, pus la zid de PSD! Cum a fost SANCȚIONAT acesta .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.