Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost secretar de stat în guvernul Ponta, săltat de DNA. UPDATE

dna

UPADATE: Ovidiu Puţura este acuzat de trafic de influenţă şi luare de mită, fapte în legătură cu soluţionarea unui dosar civil şi respectiv fapte în legătură cu examenul pentru promovarea unui protejat a concursului pentru dobândirea calităţii de notar stagiar, motivat de faptul că Puţura a promis celui interesat că, din funcţia sa în Ministerul Justiţiei sau printr-un funcţionar, poate influenţa membrii comisiilor de examinare de la nivelul Camerelor Notarilor Publici.

Fostul secretar de stat în guvernul Ponta, Ovidiu Puțura, a fost adus, în această dimineață cu mandat la DNA.

Ovidiu Puțura a fost secretar de stat în Ministerul Justiției, la un moment dat fiind în cărți chiar pentru preluarea portofoliului de ministru al Justiției.

Ovidiu Puţura (PNL), judecător şi fost director la Direcţia de contencios administrativ din Ministerul Justiţiei, a fost numit, în 17 mai 2012, în funcţia de secretar de stat la MJ.

În 17 ianuarie 2014, Ovidiu Puţura a fost numit în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei CFR.

În aceeaşi zi, Ministerul Justiţiei preciza că Ovidiu Puţura poate fi, în paralel, şi secretar de stat în MJ şi membru în consiliul de administraţie al unei regii autonome, respectiv al CFR, după ce Guvernul a aprobat un memorandum în acest sens.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.