Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Geoană intră la rupere după dezvăluirile lui Dan Andronic: 'S-a făcut la imboldul lui Băsescu'

mircea geoana psro

Mircea Geoană a scris pe pagina sa de facebook că speră ca măcar acum, după dezvăluirile făcute de Dan Andronic, instituţiile abilitate să cerceteze ce s-a întâmplat la alegerile prezidenţiale din 2009.

Şova dă LOVITURA la ÎCCJ. Abuzul în serviciu, din nou la CCR

Mircea Geoană este de părere că fraudarea alegerilor prezidenţiale din 2009 s-a făcut nu doar cu stirea fostului preşedinte Traian Băsescu, ci chiar la imboldul acestuia:

"Editorialul lui Andronic a stârnit multe reacții. Da, alegerile din 2009 au fost fraudate și cred că totul s-a făcut cu acordul și chiar la imboldul lui Băsescu. Am spus asta încă de atunci, când am sesizat Curtea Constituțională și am trimis camioane de documente cu dovezi. Miza era extrem de mare, românii având de ales între vechiul mod de a face politică și o echipă de lideri tineri (eu, Antonescu, Iohannis). Cine a făcut parte din gașcă - un grup organizat care se lupta și se luptă pentru supraviețuire și care a schimbat voința poporului - nu știu cu siguranță, așa că nu voi face referire la nume. Dar, din respect pentru români, sper ca măcar acum instituțiile abilitate să cerceteze ce s-a întâmplat. Provocarea este și pentru PSD. Și aici nu e vorba despre Mircea Geoană, ci despre candidatul partidului. A face lumină asupra unui moment tenebros din trecut nu este doar un gest reparatoriu, ci o invesție într-o Românie cu adevărat democratica", a scris Mircea Geoană pe pagina sa de facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.