Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali își desființează echipa și pe Reghecampf: Ce a spus după înfrângerea cu Astra

gigi becali

Steaua a pierdut meciul cu Astra și are șanse minime să-și păstreze titlul de campioană. După meciul de la Giurgiu, Gigi Becali și-a desființat echipa, dar și pe Laurențiu Reghecampf. ”Până acum eram tânăr, îmi plăcea celebritatea, acum nu mă mai interesează. Sunt dezamăgit de rezultat şi de joc, nu mai sunt idiot! În fiecare lună câte 500.000 de euro scot din buzunar. Să pierd meciuri cum am pierdut azi înseamnă că n-avem valoare şi dacă nu avem valoare, pentru ce? Nu ma mai intereseaza fotbalul. Nu stiu ce sa spun. Sunt resemnat. Vad ce fac, cum, o sa fac o strategie, o sa raman in fotbal asa... cu un proiect d-asta... sa ne distram. O sa ies definitiv. Sa vad cum gasesc portita! Si ce daca mi-a adus bucurii fotbalul? Am castigat ani de viata? Nu.

Tactica a fost greșită, nu am înțeles nimic din ce am jucat! E foarte greu traseul spre Ligă. Dar luăm locul 2 noi? Bat și Dinamo, și Pandurii, se apropie, avem meci direct cu ei.... nu suntem siguri. Nu avem valoare. Nu sunt nervos sau supărat, sunt dezamăgit.

Citește și: O celebră vedetă s-a filmat goală și a pus clipul pe net: Ce a vrut să demonstreze / VIDEO

Îmi bat joc de bani, păi, mai arunc eu banii la fotbal?! Nu mai bag bani, Astra a luat jucători liberi de contract! Gata cu investițiile, numai noi am cumpărat jucători. Vara asta nu o sa mai fac transferuri cum făceam altădată.”, a tunat Becali la Sport.ro. Finanţatorul campioanei a continuat tirul: ”Cea mai mare supărare mi-a produs-o cine mi-a pierdut meciul: Varela! Eu i-am zis înainte de meci lui Reghe să nu joace cu Varela că se crede prea mare fotbalist şi joacă în talente. I-am zis să joace cu Tamaş şi uite că au fost două lovituri clare de la 11 metri date de Varela!”.

Citește și: Steaua a pierdut titlul: Campioana a fost umilită de Astra cu două penaltiuri / VIDEO

"Mai sunt 3 meciuri. Pot sa piarda ei, dar noi le castigam pe toate 3? Numai o minune ne mai poate aduce titlul. De cand am vazut meciul asta cu Liverpool, cred orice! E posibil orice! Sunt 3 meciuri si se poate intampla orice. N-avem valoare, nu am aratat nimic. Probabil tactica a fost gresita, nu am inteles nimic, nu am pasat nimic, nu am combinat nimic. Ce miza a fost? Care miza a fost? Haaaai, ma! Ce miza a fost? Am jucat cu Real Madrid? Nu a fost o miza la nivel de jucatori de valoare. Sunt jucatori de duzina! Daca aveau valoare, bateau Astra! Ii spuneau lui Reghe ca nu au nevoie de indicatii si ca ei castiga si gata!

Citește și: Salteaua care te anunță dacă ești înșelat: Cum funcționează / VIDEO

Chipciu macar s-a mai miscat, a mai facut ceva. In prima repriza s-a zbatut singur pe acolo. Ce sa faca el? Lasa-i incolo! Jucatori de 30 000 pe luna, de 20 000 pe luna... Nu se poate, ba! Cum se poate sa le dai 50 000 de euro unor jucatori si lui Varela inca 20 000 pe luna. Varela se crede cel mai mare fundas central din Europa. E foarte relaxat... ca el e Varela... Am zis sa nu ma mai bag. Singurul care il poate tine pe Alibec e Tamas. Nu mai are rost sa comentam acum. De pe locul 2 ne spulbera! Ii aduc pe aia de la Voluntari si gata, nu mai dau nici 5 bani la fotbal! Nu mai dau nimic! Nimic nu mai dau! Astra ce jucatori are! Eu imi bat joc de bani?", a spus Becali la Sport.ro.

Citește și: Manele, dedicații, coroane uriașe de 300 de milioane de lei: Așa e la înmormântarea lui Fane Spoitoru / VIDEO

Nu doar fundaşul central al Stelei a fost luat la ţintă, ci şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf: ”Cer iertare la ora asta Astrei că am crezut că n-au valoare, dar m-am înşelat. Au demonstrat că ei sunt mai valoroşi decât noi, cum a zis Şumudică. Ne-au bătut şi au demonstrat că sunt mai buni decât noi. Trebuie să câştigăm noi tot şi ei să se încurce. De când am văzut meciul cu Liverpool (n.r. - revenirea cu Borussia Dortmund, 4-3 de la 1-3) cred orice. Dar problema e că nu avem valoare. Poate că tactica a fost greşită, n-am înţeles nimic, n-am pasat nimic, Stanciu nu a jucat nimic”, a mai spus Becali.

CITEȘTE ȘI: Noi IMAGINI INCENDIARE cu profesoara de geografie din Iași care face videochat / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.