Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe Bucharest Challenge Romanian Open la Karate full-contact

www.wkf.net
karate, arte marțiale

În acest weeckend, în București, la sala Apollo începe cea mai mare competiție de Karate full-contact organizată în România. Sportivi din mai multe țări, Japonia, Spania, Ungaria, Suedia, Moldova, se vor întrece atât în competițiile de Kata, cât și în cele de Kumite.

Potrivit unui comunicat remis ȘTIRIPESURSE.RO, aceasta competiție se adreseaza atat copiilor si cadeților, cat si juniorilor si seniorilor si se desfasoara sub auspiciile Federației Romane de Karate Kyokushin si Uniunii Federaților de Karate Kyokushin din Romania – ROMANIAN KYOKUSHIN UNION.

Citește și: Întâmplare INEDITĂ cu Simona Halep în Singapore: Românca, OMAGIATĂ de un jurnalist, după un meci neobișnuit - VIDEO

Bucharest Challenge Romanian Open este organizată de Clubul Sportiv Budo Gym Bucurest prin Presedintele acestuia, Sensei Gruia Docan, 4 Dan karate kyokushin, Branch chief si Country representative al Romaniei in renumita organizație mondiala IKO Kyokushinkaikan Union (IKOKU). Sensei Gruia Docan a fost colonel SPP, fiind unul dinte cei mai buni ofițeri pe care i-a avut Serviciul de Pază și Protecție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.