Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Rus face pe șeful: Îi pune la zid pe Ion Iliescu și pe Sebastian Ghiță

Rus

Ioan Rus îi pune la punct pe Ion Iliescu și pe Sebastian Ghiță. Pe președintele de onoare al PSD pentru că a declarat că decizia partidului de a-i exclude pe Mircea Geoană, Marian Vanghelie și Dan Șova nu este una bună, iar pe Ghiță pentru criticile aduse lui Iliescu.

”PSD a luat cinci milioane de voturi şi astfel de poziţii, ca ale lui Iliescu, nu se justifică. Aveam un disconfort după decizie, dar azi când am văzut reacţiile foştilor colegi, sunt împăcat cu decizia", a afirmat Ioan Rus referitor la criticile aduse de Ion Iliescu după excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova.

Ministrul Transporturilor s-a declarat însă de acord cu Ion Iliescu că un partid nu trebuie condus ca pe o corporație, așa cum spunea parlamentarul Sebastian Ghiță.

„Domnul Ghiță e un tânăr pesedist, extrem de inteligent, dar care e pus pe repede înainte permanent și atunci dorințele lui nu pot fi îndeplinite de îndată, tocmai pentru că partidul nu e o corporație, în care CEO-ul decide ceva. Aici trebuie parcurse niste etape, pe care statutul le prevede, pe care nevoia deciziei colective le impune”, a spus Ioan Rus.

Acesta nu este însă de acord cu toate opiniile președintelui de onoare al PSD.

În legătură cu afirmația lui Ion Iliescu, potrivit căreia „conducerea PSD este prea stufoasă, și din cauza asta ineficientă. Multiplicarea centrelor de decizie duce la diluarea răspunderii și, în final, la nicio răspundere. Am devenit un partid-spectacol, iar organismele sale colegiale de conducere, forme fără fond”, Ioan Rus a spus că „este un punct de vedere și are valoarea lui”, dar că în general, „părerile personale tind spre zero ca valoare”.

„Eu cred că descentralizarea deciziei în partid potențează energiile locale, enrergiile tuturor, nu hipercentralizarea și conducerea de la un pupitru unic. Diversitatea dă valoare unui partid”, a spus el la Digi24.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.