Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalist CELEBRU duce în faţa justiţiei Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România. De la ce a pornit RĂZBOIUL

ciocanel judecator

Doru Dinu Glăvan consideră că hotărârea Consiliului Director al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România de a-l suspenda din calitatea de membru al Uniunii este nestatutară și împotriva legii și anunță că a atacat-o în justiție.

"Referitor la comunicatul transmis de așa-zisa conducere colectivă a Consiliului Director al UZPR, din data de 10 august 2017, comunicat din care rezultă suspendarea președintelui din calitatea de membru al UZPR, vă aduc la cunoștință următoarele: această hotărâre este nestatutară și împotriva legii, motiv pentru care am atacat-o în justiție, hotărârea nu poate produce efecte, suspendarea nefiind valabilă, măsura de suspendare ca membru al Uniunii și nu din cea de președinte, este un subterfugiu tipic de mentalitate pucistă, președintele este ales de Adunarea Generală, singura care poate hotărî retragerea acestuia. În calitatea mea de președinte, nu sunt vinovat de nicio încălcare a normelor de conduită administrativă, organizatorică, financiară sau morală, motiv pentru care voi solicita Adunării Generale un audit extern independent. Vă asigur că îmi voi onora prerogativele de președinte în funcție și voi contribui la organizarea Adunării Generale Extraordinare, conform Dispoziției nr. 8 din 29 iulie 2017", spune Glăvan într-un comunicat de presă remis miercuri AGERPRES.

Citeşte şi: Regizor CELEBRU, implicat într-un nou SCANDAL sexual! A apărut a treia posibilă VICTIMĂ

Consiliul Director al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) a decis săptămâna trecută suspendarea lui Doru Dinu Glăvan din calitatea de membru, la propunerea Comisiei de Onoare, Disciplină și Arbitraj, pentru "abateri foarte grave", a anunțat UZPR.

"Potrivit Statutului UZPR, între două adunări generale, activitatea operativă, la sediul Uniunii este asigurată de Consiliul Director. Consiliul Director a decis realizarea unui audit intern, menit a răspunde întrebărilor justificate privind o serie de măsuri unilaterale luate de fostul președinte al UZPR, fără informarea și aprobarea conducerii colective. Consiliul Director al UZPR a dat mandat secretarului general al Uniunii, secondat de predecesorul său, să se ocupe de organizarea integrală a pregătirii viitoarei adunări generale, care va avea ordinea de zi stabilită de conducerea colectivă", se arată într-un comunicat de presă remis sâmbătă AGERPRES de UZPR.

Citeşte şi: Camera Deputaţilor, investiţii HALUCINANTE! Deputaţii vor becuri şi lămpi FLUORESCENTE

Potrivit sursei citate, orice implicare a fostului președinte în pregătirea vreunei adunări generale este "nestatutară".

Decizia privind suspendarea lui Doru Dinu Glăvan a fost luată joia trecută de Consiliul Director al UZPR.

Citeşte şi: BNR, SEMNAL DE ALARMĂ după anunţul INS privind creşterea economică a României .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.