Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, gest NEAŞTEPTAT. Pe cine invită Administraţia Prezidenţială la parada de 1 Decembrie - VIDEO

Klaus Iohannis

Dacă deunăzi îi cerea demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, acum, preşedintele Klaus Iohannis pare că a luat o decizie cu totul neaşteptată. Potrivit Ministrului Apărării, Mihai Fifor, anul acesta nu ne vom confrunta cu scandaluri în jurul paradei de 1 decembrie. Fifor susţine că Administraţia Prezidenţială ar fi decis să-i invite la eveniment şi pe Liviu Dragnea, şi pe Călin Popescu Tăriceanu.

Citeşte şi: Dragomir iese la rampă cu acuzaţii BOMBĂ: 'Omul lui Ponta a trimis Garda Financiară să-mi ceară şpagă...'

"Nu aş vrea să comentez ce a fost anul trecut. Anul acesta, pe parteneriatul pe care îl avem cu Administraţia Prezidenţială, le-am comunicat o listă cu invitaţi. Invitaţiile le transmite Administraţia Prezidenţială. Eu sper că o să avem o paradă aşa cum trebuie să fie, adică un eveniment cu totul şi cu totul deosebit. Nu MApN a transmis lista de invitaţi din celălalte instituţii. Noi am trimis referitor la partea noastră, militară. Din câte am înţeles eu, vor fi invitaţii pentru Camera Deputaţilor, în speţă către Liviu Dragnea, pentru domnul preşedinte Călin Popescu Tăriceanu, la Senat. Nu cred că vom avea probleme din acest punct de vedere," , a declarat Mihai Fifor.

Citeşte şi: Ministrul Energiei pune PUNCT scandalului declanşat de Transgaz: 'Stocurile de combustibili, mai mari decât necesarul estimat' - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.