Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kovesi, ATACATĂ din SUA: 'A crezut că e Mesia neamului românesc'

kovesi

"Romania are nevoie sa lupte cu coruptia, insa ceea ce a facut Kovesi, sprijinita de SRI si propaganda Noii Securitati din presa si societatea in civil, nu doar ca nu a redus coruptia, dar a crescut-o.", a fost mesajul lui Chris Terhes, președintele "Coaliției românilor pentru combaterea corupției” din SUA, de pe pagina sa de Facebook.

"Nu trece saptamana sa nu auzim de cate un anchetat DNA ca e fie achitat, fie scos de sub vreo masura preventiva. Inca din 2014, cand am auzit prima oara despre abuzurile DNA, am atras atentia ca aceste abuzuri vor avea efect de bumerang, ca vor duce la discreditarea institutiei, a luptei anticoruptie si a justitiei. La fel cum nu poti lupta de partea binelui cu armele raului, nu poti aplica legea facand faradelegi.

Am atras atentia inclusiv asupra faptului ca oameni vor fi nenorociti, ceea ce incalca toate conceptele de drept si justitie pe care s-a cladit o societate inca din perioada antica. Doctrina propagata de sclavii Noii Securitati din presa si societatea in civil, insa, a fost ca in orice batalie mai exista si "pagube colaterale". Acestia, constient, au stiut si au sustinut nenorocirea si distrugerea vietilor unor semeni de-ai lor.

Citește și: Mafia politică din spatele campaniei pro-vaccinare. Ce li se ascunde românilor

Daca vreti sa intelegeti cum au fost posibile ororile istoriei gen comunism sau fascism, e suficient sa priviti la unii din presa romaneasca cum justifica distrugerea oamenilor de catre stat.

Calibrarea care se intampla zilele acestea este doar inceputul readucerii lucrurilor la normal. Costurile pentru toti insa, societate si indivizi, vor fi imense iar mult din raul creat va fi iremediabil.

Dureaza cativa ani pana cand se finalizeaza un dosar penal, iar ce se intampla zilele acestea este doar inceputul. Stati sa vedeti in vreo 2, 3 ani, cand vor incepe sa vina deciziile de la CEDO care vor devoala justitia neo-sovietica romaneasca in toata mizeria ei.

Romania are nevoie sa lupte cu coruptia, insa ceea ce a facut Kovesi, sprijinita de SRI si propaganda Noii Securitati din presa si societatea in civil, nu doar ca nu a redus coruptia, dar a crescut-o.

Dupa ani de asa-zisa lupta impotriva coruptiei dusa cu catuse si masuri preventive impotriva unor "tinte operative", Romania este mai corupta si a devenit un stat disfunctional, total incapabil sa mai faca fata provocarilor multiple ale lumii de azi.

Totul pentru gloria desarta a lui Kovesi, care a crezut ca e mesia neamului romanesc. Totul cu scopul, evident acum, al preluarii controlului total asupra statului de catre SRI. Totul cu pretul vulnerabilizarii totale a statului si a dezmembrarii unei natiuni.", a scris Terhes pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.