Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kovesi, despre interviul „trunchiat” prezentat la Antena 3

KOVESI

Procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a fost invitată miercuri la Adevărul Live, unde a discutat despre Ordonanţa de Urgenţă, dar şi despre interviul pe care l-a acordat la Antena 3 la 18 februarie 2016 şi care nu a fost redat integral de jurnaliştii respectivei televiziuni.

“Eu ştiu foarte bine ce am spus la interviu. Practic a fost trunchiat, a fost prezentat în alt context. Ca de obicei, nu mi s-a cerut punct de vedere înainte de emisiune. De asta am şi sesizat CSM. Mâine (n.r. - joi) se va analiza şi nu pot să fac mai multe comentarii. Aici e şi o problemă a celor de la CNA. De foarte multe ori se prezintă informaţii fără a se cere punctul de vedere. Câteodată informaţiile sunt corecte, câteodată nu sunt corecte. Este oarecum dificil să sesizăm CNA, pentru că persoane de acolo sunt trimise în judecată chiar de noi. De multe ori se încearcă deformarea unor activităţi pe care le desfăşurăm. Când sunt denigratoare, am făcut şi acţiuni civile şi vom continua să facem asta. Când sunt minciuni şi atacuri la viaţa personală, voi reacţiona de fiecare dată”, a declarat Kovesi la Adevărul Live.

Declaraţiile recente ale şefei DNA au fost făcute în contextul în care, la 18 februarie, într-o ediţie a emisiunii „Sinteza zilei” , de la Antena 3, jurnaliştii postului au susţinut că aceasta recunoaşte că televiziunea nu ar trebui evacuată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.