Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, enervat de o întrebare despre Ponta: 'Este de o importanță planetară'

Liviu Dragnea CEx PSD

Conflictul dintre liderul PSD Liviu Dragnea și Victor Ponta continuă.  Întrebat, luni, la Academia Română, dacă Victor Ponta reprezintă o „problemă externă” a PSD, Liviu Dragnea a răbufnit: „Să înțelegem că discutăm la Parlament. Chiar aici nu vreau să discut despre acest subiect, care este de o importanță planetară”.

Anterior, Liviu Dragnea a comentat declaraţia lui Victor Ponta potrivit căreia îi ducea „prietenului său” Florin Coldea sticle de vin „Opus One”, spunând că el nu este „nici naş, nici fin” pentru fostul director adjunct al SRI.

Grindeanu despre evaluarea lui Toader: Cred că nu are o problemă să explice deciziile pe care le ia

Chestionat dacă îi ducea sticle cu vin lui Florian Coldea, liderul PSD a evitat să comenteze, spunând doar că „nu este nici naş, nici fin” cu fostul director adjunct al Serviciului Român de Informaţii.

Amintim că Victor Ponta a scris duminică, pe Facebook, că nu ar comenta "minciunile şi prostiile Cârmaciului din Teleorman" pentru că sunt lucruri mai importante de făcut, dar trebuie să răspundă "la nişte murdării şi aberaţii”.

Înfrângere pentru oamenii lui Kovesi: Înalt Preasfinţitul Teodosie, victorie URIAȘĂ în instanță

„Să comentez minciunile şi prostiile «Cârmaciului» din Teleorman?? Mai bine nu .... sunt lucruri mult mai importante de făcut! Dar înţeleg frustrarea şi laşitatea cu care sunt atacat non stop. Văd că încă sunt oameni suficient de orbi sau minţiţi care spun să nu îl mai atac pe Dragnea - dragii mei, vă rog citiţi că eu doar AM RĂSPUNS la nişte murdării şi aberaţii!”, a precizat deputatul PSD.

Ponta a mai spus că Liviu Dragnea îi ducea sticle de vin „Opus One” fostului director adjunct al SRI, Florian Coldea.

„Mă duc să îmi primesc «plata» de la Băsescu, Soros şi SRI! Încep cu SRI că acolo sigur au mai rămas din sticlele de vin «Opus One» pe care le ducea «prietenul» Liviu pentru prietenul lui Florin!”, a conchis Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.