Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea s-a dat de gol: Ce vor fi întrebați șefii SRI în Comisie

sri.ro
Eduard Hellvig

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că speră ca noul preşedinte al comisiei parlamentare de control a SRI să pună întrebări miercuri conducerii Serviciului în legătură cu problema "acoperiţilor" din instituţiile publice.

"Eu sper că mâine (miercuri -n.r.), cred, că noul preşedinte al comisiei de control a SRI va începe să pună întrebări despre aceste lucruri. Noi avem obligaţia să ne aplecăm rapid asupra legii siguranţei naţionale, care este din 1992. Această problemă a acoperiţilor, de care se vorbeşte că pot fi sau nu în justiţie, dar se vorbeşte de acoperiţii din presă, acoperiţii în aproape toate instituţiile publice, până la nivel de primării, acoperiţii în societăţi comerciale şi de stat, unele şi private, dacă se consideră că este important. De ce este nevoie de atâţia acoperiţi până la urmă? Cui îi foloseşte asta? Adică îi foloseşte binelui public, foloseşte obiectivelor serioase ale SRI, care este populat de oameni foarte serioşi, profesionişti şi care au contribuit decisiv în multe situaţii a România să rămână stabilă? Eu cred că nu. Eu cred că au fost folosiţi în alte scopuri", a afirmat Dragnea la Antena 3.

Citește și: Prima țară din Europa în care prelevarea de organe se face automat

Comisia parlamentară de control privind activitatea SRI a programat pentru miercuri, 25 ianuarie, audierea conducerii Serviciului Român de Informaţii în legătură cu cazul Florian Coldea şi bugetul acestei instituţii, a anunţat, în urmă cu o săptămână, preşedintele comisiei, Adrian Ţuţuianu.

La audieri au fost invitaţi directorul SRI, directorii adjuncţi şi şeful comisiei de anchetă internă din acest serviciu, precum şi cei care gestionează problema bugetului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.