Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Godină reacție la Antena 3 și o prezentatoare: 'A încercat să mă denigreze'

facebook.com
Marian Godina

Cătălina Porumbel a comentat, dumincă, la emisiunea sa de la Antena 3, modul în care Marian Godină a recționat, prin încurajări, după ce Cristian Boureanu a fost bătut de un polițist, în București. Godină l-a felicitat pe colegul său pentru cum a acționat după ce a fost lovit de fostul politician. Asta a nemulțumit-o pe Cătălina Porumbel care a înțeles că Godină încurajează violența.

Polițistul devenit celebru prin postările sale de pe Facebook dar și pentru pozițiile sale față de politicieni și ceea ce se întâmplă în societate, a reacționat prompt și le-a transmis un mesaj celor de la Antena 3.

Citește și: TOPLESS Alexandra Stan și-a arătat SÂNII pe plajă / FOTO HOT

”Astăzi, la Antena 3, doamna Porumbel, vizibil deranjată de postarea mea de aseară, a încercat să mă denigreze în toate felurile. Și cum putea face asta mai bine decât răstălmăcindu-mi vorbele?

A afirmat că încurajez violența și chiar au ales un titlu care nu are nicio legătură cu ce am scris eu: "Marian Godină: încurajez pumnul în gură." Nu știu de unde au scos acest citat.

Citește și: SCANDAL în Biserica Ortodoxă, la mănăstirea unde mai multe măicuțe au rămas însărcinate: Un călugăr a lăsat GRAVIDĂ o credincioasă / VIDEO

Pe lângă faptul că nu am zis așa ceva vreodată, din contră, prin ce am scris acolo am încercat să descurajez violența și am scris că oricine se gândește să lovească un polițist ar trebui să știe că e posibil ca polițistul să riposteze. Nu de alta, dar nu e un sac de box, iar pe lângă asta e total acoperit atât de procedură (pe care am și postat-o), dar și de Codul Penal.

Îmi mențin afirmația că încurajez gestul oricărui polițist care ripostează atunci când este lovit.

Iar dacă vreodată va încerca cineva să mă lovească, voi riposta exact cum scrie în procedură, așa cum am și făcut în trecut de altfel, când am și fost cercetat pentru asta și dosarul s-a clasat pentru că acționasem LEGAL. Asta pentru că dosarele penale nu se solutionează la televizor de către moderatori "atotștiutori" de legi și proceduri.”, e mesajul lui Marian Godină.

Citește și: A folosit ȘASE surori drept SCLAVE SEXUALE: Fetele i-au fost date chiar de către PĂRINȚII lor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.