Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie, scenarii de desene animate: Motivul pentru care a fost exclus el și Geoană

marian_vanghelie_10_02_72541800

Marian Vanghelie a explicat ce a stat în spatele excluderii lui Mircea Geoană din PSD.

„Trăim în niște filme de desene-animate. Își dau seama că au pierdut urât de tot. Îi deranjează domnul Iliescu, că ar putea avea un cuvânt de spus la Congres. Ei ne-am exclus din nişte motive, dar nici nu au găsit motivele, motivul că am dat o declaraţie cu o săptămână Inainte. Domnule, dar Dragnea, Ghiţă au dat declaraţii, acum ca un copil - hai mă Marian, că tu cu Geoană. Stau şi analizez din trecut. El, dându-și seama că nu va mai ocupa funcția de premier și președinte, i-a fost frică că o să vină Iohannis și o să zică să dea un premier. Și i-a fost frică că o să fie nominalizat Geoană”, a spus Marian Vanghelie.

Nu a fost însă singura declaraţie controversată făcută de primarul Sectorului 5. El a susţinut că ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a primit o adresă oficială de la Bruxelles în care se cere începerea urmăririi penale pentru două firme apropiate lui Liviu Dragnea şi Sebastian Ghiţă.

„Întrebaţi-l mâine pe domnul Teodorivici, de la Fonduri Europene, dacă a primit de la Bruxelles o adresă în care să se înceapă cercetarea penală pentru Tel Drum şi Asesoft şi de ce e ţinută acolo. Ce vă spun acum e mult mai greu decât tot ce am spus până acum.”, a spus Vanghelie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.