Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Messi, Suarez și Neymar, din nou împreună: Ce poză au postat pe rețelele de socializare

www.agerpres.ro
Messi, Suarez, Neymar

Starul Lionel Messi s-a afișat pe rețelele de socializare alături de Neymar, marți, în timp ce clubul său, FC Barcelona, și atacantul brazilian transferat la Paris Saint-Germain își continuă lupta în instanțele de judecată, informează AFP.

Legenda fotografiei, care îl prezintă pe Neymar înconjurat de foștii săi coechipieri Luis Suarez și Messi, este o aluzie la faimoasa "se queda" ("rămâne") a lui Gerard Pique, care încerca în luna iulie să-l convingă pe brazilian să rămână la gruparea "blaugrana", anunță Agerpres.

Citește și: Tiger Woods și Lindsey Vonn, 'călcați' de hackeri: Fotografii nud cu cei doi sportivi au fost publicate pe Internet

Fundașul spaniol figurează, de asemenea, într-o altă serie de fotografii, postate pe contul de Instagram al jucătorului brazilian de la PSG, în care Dani Alves, Pique, Ivan Rakitic și Douglas pozează alături de cei trei componenți ai celebrei "MSN".

În cursul zilei de marți, "Barca" a anunțat că a depus plângere împotriva lui Neymar în fața unui tribunal spaniol pentru nerespectarea contractului și reclamă restituirea unei părți din prima încasată de atacantul brazilian, transferat la începutul lunii august la PSG, precum și suma de 8,5 milioane euro daune.

Comunicatul Barcelonei a intervenit la două zile după criticile lui Neymar la adresa conducerii catalane, ducând la o escaladare a conflictului între cele două părți.

"Pentru mine, acele persoane nu trebuiau să se afle în acele poziții, în conducerea 'Barcei'", a declarat Neymar, duminică seara, după ce a strălucit sub culorile echipei pariziene în meciul de campionat cu Tolouse (6-2). "Barcelona merită mult mai mult și toată lumea știe", a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.