Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Myanmar: Patru morţi în urma prăbuşirii unui avion militar

avion prabusit

Un avion militar s-a prăbuşit miercuri în Myanmar la puţin timp după decolarea sa din capitala Naypyidaw şi patru dintre cele cinci persoane aflate la bord au murit, a anunţat poliţia citată de AFP. 

'Avionul s-a prăbuşit la doar câteva minute după decolare. A luat foc', a explicat un responsabil al aeroportului sub acoperirea anonimatului. 

'Patru persoane au fost ucise şi o persoană se află încă în viaţă', a declarat un poliţist, care a vorbit despre un zbor de rutină. 

La locul prăbuşirii avionului de pe câmp erau adunate circa o sută de persoane, în timp ce pompierii încercau să stingă incendiul, a declarat un jurnalist al AFP de la faţa locului. 

Accidentele aeriene în care sunt implicate avioane militare sunt destul de rare, dar ţara s-a confruntat cu mai multe incidente în ultimii ani ale unor zboruri comerciale. 

În iulie, un avion de linie al companiei birmaneze Air Bagan a ieşit de pe pistă la aterizarea pe aeroportul din Yangon din cauza ploilor puternice, o persoană fiind rănită uşor. 

În decembrie 2012, două persoane şi-au pierdut viaţa şi 11 au fost rănite după o aterizare de urgenţă în estul Myanmar. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.