Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naționaliștii protestează că România e neglijată

www.listamarci.ro
forta nationala FN

Partidul Forța Națională protestează împotriva faptului că ”Uniunea Europeană continuă să fie condusă de un grup minuscul de state, după cum o dovedește recenta întâlnire de la Ventotete dintre Germania, Franța și Italia, unde s-au luat decizii care privesc toate cele 27 de state ale Uniunii, precum și situația Marii Britanii”.

Potrivit lui Mircea Găinușă, Secretarul General al Forței Naționale, ”faptul că trei lideri de state decid în numele celorlalte arată cât de egale sunt statele UE între ele și de ce nemulțumirea față de Uniune este în creștere. Câtă vreme UE va fi un sistem de caste în care câteva capitale reprezintă clasa superioară, o parte dintre membrii sunt clasa de mijloc, iar restul sunt paria, ideea însăși de democrație europeană este doar propagandă!”

Naționaliștii de la Forța Națională sunt de părere că ”Europa se îndepărtează pe zi ce trece de la principiile fundamentale pe baza cărora s-a realizat aderarea! Câțiva lideri europeni pretind că știu mai bine decât restul Uniunii ce este mai bine pentru viitorul nostru, așa încât suntem iarăși în situația în care câțiva decid pentru toți ceilalți!”

Aceste fapte explică, potrivit Forței Naționale, faptul că ”participarea politică a cetățenilor Europei este în scădere, de vreme ce decizia le-a fost luată cetățenilor și dată pe mâna unei așa zise elite”. Mircea Găinușă se întreabă ”de ce mai votăm în România dacă pentru noi decid Germania, Franța și Italia?”, arătând că, în cazul țării noatre avem ”culmea ”democrației”: ”România nici măcar nu va fi vizitată de Cancelarul Germaniei în turul său prin Europa ca să fim anunțați oficial cu privire la deciziile deja luate. Se presupune că vom urma supuși ordinele și că nu mai e nevoie să se piardă vremea să ni se explice nimic”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.