Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri şocante despre Stela Popescu: Ce a spus șoferul care a dus-o acasă înainte să moară

libertatea.ro
stela popescu

Ies la iveală noi dezvăluiri şocante despre Stela Popescu şi ultimele clipe de viaţă ale marii actriţe a teatrului de revistă. Detaliile sunt tulburătoare. Ultima apariţie pe scenă a actriţiei a fost cu peripeţii la "Gala Femeilor de Succes", acolo unde a primit un premiu pentru toată activitatea, conform observator.tv.

Citește și: Premierul Mihai Tudose le furnizează material procurorilor DNA! Dezvăluirea INCENDIARĂ făcută, joi, în Parlament

În momentul în care a urcat pe scenă, artista era foarte nervoasă, a avut un discurs incoerent şi, la un moment dat, a scăpat trofeul din mână. Viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, cel care i-a înmânat pe scenă premiul, spune că Stela Popescu a întârziat o oră în acea seară şi a crezut că discurul incoerent şi starea de nervozitate a actriţei sunt legate de eventuale probleme organizatorice.

Citește și: Primarul Gabriela Firea are propriul ziar! Cine se ocupă de el – a colaborat și în trecut cu edilul Capitalei

În plus, înainte să urce pe scenă, Stela Popescu a stat în jur de 20 de minute de vorbă cu Monica Anghel şi Andreea Marin şi "părea în regulă". Dan Cristian Popescu nu şi-a dat seama că artistei îi este rău, punând starea acesteia pe seama oboselii şi a vârstei. Potrivit viceprimarului, după eveniment, Stela Popescu a plecat spre casă cu un şofer. Pe drum, actriţa i-ar fi dat bărbatului cheile, apoi le căuta să i le dea din nou. În plus, artista nu mai ştia exact unde locuieşte. După ce au ajuns, şoferul a intrat cu Stela Popescu în casă, apoi a plecat, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.