Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul proiect politic al lui Ponta, ironizat de la vârful PSD: 'Caracter aventuros'

ponta psd

Proiectul politic pe care l-a anunţat Victor Ponta are un caracter aventuros, a apreciat luni secretarul general al PSD, Marian Neacşu.

"Domnul Victor Ponta a anunţat şi că sunt o mulţime de parlamentari social-democraţi care vor vota moţiunea de cenzură, fapt care nu s-a întâmplat. Şi acum, sunt convins că membrii PSD, preşedinţii de organizaţii, parlamentarii vor rămâne în cadrul partidului şi nu vor merge cu Victor Ponta într-un proiect politic care, în opinia mea, are un oarecare caracter aventuros", a declarat Neacşu, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional.

Vezi și: PNL se organizează: Cum arată Guvernul din umbră al liberalilor

Vezi și: DOLIU în sport: A murit omul care a contribuit la toate cele şapte titluri mondiale ale handbalului românesc

Referindu-se şi la situaţia lui Cătălin Ivan, acesta a precizat că europarlamentarul nu mai este membru PSD şi nici membru al grupului social-democrat din Parlamentul European. 

"Printre cei care s-au aflat astăzi în sediu a fost şi preşedintele organizaţiei de la Iaşi, care ne-a adus ultimul set de documente. Este acelaşi set de documente pe care-l am din luna februarie şi nu a survenit nicio modificare. Nu înţeleg modalitatea unor oameni de a se agăţa cu dinţii de scară, în condiţiile în care ei nu mai fac parte dintr-o anumită structură. Se pare că tinde să devină o modă la noi. În mod clar, domnul Ivan nu mai este membru PSD şi, după cum ştiţi, a fost exclus şi din grupul social-democrat din Parlamentul European", a spus Marian Neacşu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.