Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oamenii lui Traian Băsescu fac pomelnicul trădătorilor

basescu

Fostul președinte Traian Băsescu pare că a rămas singur pe scena politică, iar acest lucru este remarcat și de către cei de la PMP. Liderul PMP, Eugen Tomac, susține că foarte mulți dintre cei creați politic de Băseescu acum fug de numele acestuia.

"Nu mă aşteptam ca într-un an să avem peste 60.000 de membri. (...) Da, PMP este partidul preşedintelui Traian Băsescu şi el rămâne partenerul nostru de acum încolo pentru că Mişcarea Populară, Fundaţia Mişcarea Populară, cea care a generat ulterior partidul, sunt proiecte susţinute şi iniţiate de preşedintele Traian Băsescu. Imaginaţi-vă ce ar fi fost România dacă în ultimii zece ani la Palatul Cotroceni n-ar fi fost Traian Băsescu!", a spus Eugen Tomac. 

Preşedintele PMP a recunoscut că partidul trece printr-un moment dificil odată cu arestarea Elenei Udrea. El a mai spus că o serie de foşti miniştri care au făcut carieră profesională datorită fostului preşedinte nu mai par interesaţi de politică. 

"Eu cred că oamenii de dreapta care cred cu tărie în valorile pe care Traian Băsescu le-a promovat în ultimii zece ani se vor regăsi acest partid, un partid care respectă justiţia şi care nu trebuie să fugă de ea, să-şi pună mir în cap, un partid care crede că clasa de mijloc trebuie respectată şi încurajată, un partid care crede că România poate renaşte doar prin implicarea românilor. (...) Astăzi sunt foarte mulţi miniştri, foşti prim-miniştri, foşti oameni care au beneficiat de suportul preşedintelui Traian Băsescu care şi-au făcut o carieră politică cu sprijinul preşedintelui Traian Băsescu şi astăzi se prefac că nu cunosc cât de greu a fost atunci când au muncit cot la cot cu Traian Băsescu pentru binele României, pentru a schimba faţa acestei ţări", a afrimat Eugen Tomac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.