Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu, într-un dosar de contrabandă cu tutun; 8 mandate de aducere - puse în aplicare

observatorulph.ro
perchezitii

Poliţiştii bucureşteni au efectuat joi 15 percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu tutun şi produse din tutun, fiind puse în aplicare opt mandate de aducere, informează DGPMB.

''Astăzi, 27 iulie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, au efectuat 15 percheziţii în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu. Totodată, au pus în aplicare 8 mandate de aducere, emise pe numele mai multor persoane bănuite de contrabandă cu tutun şi produse din tutun'', se arată într-un comunicat transmis joi AGERPRES.

Citește și: Inedit! Cine este doctorul pe care PSD nu-l vrea cetățean de onoare deorece lucrează într-un spital privat

Potrivit DGPMB, din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că persoanele implicate introduceau în România, din spaţiul extracomunitar, cantităţi de tutun şi produse din tutun având ca destinaţie finală principală municipiul Bucureşti.

În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate şi ridicate, în vederea confiscării, peste 53.300 de ţigarete, precum şi mai mult de 23.000 lei. Persoanele bănuite au fost conduse la audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Sectorului 1, precizează sursa citată.

Citește și: Veste bună în tenisul românesc! A rămas însărcinată

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Citește și: Simona Halep dă lovitura! Și-a deschis o nouă afacere .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.