Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ploaie de demisii la varful PSD dupa plecarea lui Dragnea / DOCUMENT

demisii

Ploua cu demisii la PSD dupa Comitetul Exectuiv de miercuri in care Liviu Dragnea nu a fost dispus sa renunte la demisia sa din functia de presedinte executiv. Mai multi liderii din teritoriu si-au anuntat inca de ieri intentia de a demisona odata cu Dragnea, iar joi aceste intentii au inceput sa se concretizeze.

In ciuda faptului ca Dragnea isi pierde doar titulatura de presedinte executiv, pastrand in continuarea autoritatea in partid si o serie de atributii importante, sustinatorii sai au inceput joi sa isi inregistreze demisiile la partid.

Cel mai vocal dintre acestia a fost presedintele CJ Olt, Paul Stanescu care si-a dat demisia din fucntia de presedinte PSD Olt si din cea de vicepresedinte la nivel national. Oficial, a fost anuntata si demisia senatorului Niculae Badalau din functiile de presedinte PSD Giurgiu si vicepresedinte national. Lista ramane deschisa, iar potrivit lui Stanescu pe ea s-ar afla deja alte doua nume - preşedintele CJ şi PSD Vaslui Dumitru Buzatu si Zetea Gabriel, vicepreşedinte CJ şi preşedinte al PSD Maramureş.

'Mi-am dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al partidului la nivel naţional şi preşedinte al organizaţiei PSD Olt. Motivul - demisia e un act de voinţă unilaterală - pentru că aşa cum ştiţi există o sentinţă, chiar dacă nu este definitivă, a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, nu vorbesc de nume, chiar dacă îl cheamă Liviu Dragnea sau îl chema altcumva, în care preşedintele executiv al PSD este condamnat cu suspendare un an de zile, motivul îl ştiţi toţi, referendumul. (...) Mai sunt din câte ştiu eu încă trei colegi de-ai mei, este vorba de preşedintele organizaţiei PSD Giurgiu, domnul senator Bădălău (Niculae Bădălău), este vorba de preşedintele CJ şi PSD Buzatu (Dumitru Buzatu) de la Vaslui, de domnul Zetea Gabriel, vicepreşedinte CJ şi preşedinte al PSD Maramureş. Deci care ne-am scris demisia şi cei care am înregistrat-o, cel puţin din câte informaţii am eu până să plec de la sediul din Kiseleff, de ieri, unde s-a ţinut Comitetul Executiv", a declarat Stănescu.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.