Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Sibiu: Dezvoltarea economică şi educaţia sunt garanţii ale prosperităţii.

Dezvoltarea economică şi educaţia sunt garanţii ale prosperităţii. Președintele Iohannis și premierul Cioloș sunt parteneri serioși!

Preşedinta PNL Sibiu, Raluca Turcan, a făcut un apel la toate partidele din judeţ să sprijine investiţiile în dezvoltare şi în educaţie, ca singurele garanţii pentru o viaţă mai bună.

Raluca Turcan a spus că România se află la o cotitură, în care dezbaterea raţională ajunge să fie acoperiă de populism şi crearea de false aşteptări, tocmai într-un moment istoric în care ţara trebuie să meargă cu motoarele dezvoltării turate la maxim.

“Miza actuală a României este să aibă un ritm cât mai înalt de creştere economică astfel încât reducerea decalajelor faţă de media europeană în ce priveşte nivelul de trai să se producă mai repede. Pentru aceasta, avem nevoie să dăm un semnal de deschidere către investiţii şi de hotărâre în ceea ce priveşte modernizarea serviciilor publice”, a declarat Turcan, care a adăugat că viitoarea guvernare va avea decizii importante de luat.

“Să nu ne facem iluzii. Când vor fi locuri de muncă mai multe şi mai bine plătite, când vom da drumul la investiţii publice, când firmele nou înfiinţate vor avea egalitate de şanse în ceea ce priveşte accesul la lucrări publice, când vor fi spitale şi şcoli la standardele europene, atunci vom vedea cum românii se întorc acasă”, a mai spus Raluca Turcan.

“Investiţia în educaţie poate salva mulţi copii care cresc în sărăcie. Este perfect valabil proverbul cu meseria brăţară de aur. Pentru comunităţile sărace, pomana electorală ţine doar o zi de foame, după care, odată cu trecerea alegerilor, oamenii revin brutal la problemele cu care se confruntă: lipsa locurilor de muncă sau a unui acces minimal la servicii de sănătate.

De aceea, Partidul Naţional Liberal ştie că guvernarea înseamnă decizii rapide de luat, de către oameni care au forţa să le ia, pentru că lista problemelor de rezolvat este una foarte lungă.

Un vot pentru un partid cu un număr mic de oameni sau fără experienţă, este un vot pierdut.

Partidele mici sunt gălăgioase, dar au capacitate redusă de a lua decizii. România nu are timp de experimente, trebuie să dea un semnal clar că populismul este o fundătură care ucide destine. Doar forţa de a lua şi aplica decizii, investiţiile, dezvoltarea, învăţarea unei meserii garantează un viitor sigur şi prosper, a mai spus preşedinta PNL Sibiu.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.