Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Furtuna a făcut VICTIME în Brăila: O femeie a DECEDAT. Sute de copaci doborâţi de vânt, zeci de localităţi fără curent - VIDEO

captura Youtube
furtuna braila

UPDATE 23.20

Femeia lovită marţi seară de un copac doborât de vânt în staţiunea Lacu Sărat din Brăila a decedat, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian.

O femeie de 51 de ani a fost lovită de un copac rupt de vânt în timpul unei furtuni care s-a abătut marţi seară asupra Brăilei şi a fost internată în comă cu politraumatisme la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, scrie AGERPRES.

Femeia urma să fie transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, dar starea acesteia s-a agravat şi marţi noapte a decedat.

Soţul femeii decedate, care se afla în aceeaşi maşină în momentul în care copacul a căzut peste autoturism, a suferit şi el mai multe traumatisme, dar starea lui este stabilă şi se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila.

*

Peste 500 de copaci au fost doborâţi de vânt, 44 de localităţi au rămas fără curent electric şi zeci de autoturisme şi acoperişuri au fost avariate în urma furtunii puternice care s-a abătut asupra Brăilei marţi seară, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian.

'Au căzut 501 copaci, din care 69 în municipiu şi 432 în judeţ. În acest moment există 44 de localităţi fără curent electric. Avem 21 autoturisme avariate, dar numărul lor este în creştere şi 20 acoperişuri avariate în tot judeţul', a declarat lt. col. Stoian, potrivit AGERPRES.

Femeia de 51 de ani care a fost lovită de un copac doborât de vânt, în timp ce se afla în maşină în staţiunea Lacu Sărat şi care se află internată în comă cu politraumatisme la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va fi transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi.

Soţul femeii rănite grav, care se afla în aceeaşi maşină, a suferit şi el mai multe traumatisme şi se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila iar o altă femeie rănită uşor în urma furtunii se află internată în aceeaşi unitate spitalicească.

Citeşte şi: Boala care UCIDE un român la fiecare trei minute. Afecţiunile care pun România pe locul 1 al statisticii negre a UE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.