Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Ungariei, Viktor Orban, participă la Universitatea de Vară 'Tusvanyos' de la Băile Tuşnad

EurActiv
Viktor Orban

Premierul Ungariei, Viktor Orban, participă sâmbătă la conferinţa 'Europa Centrală, un punct sigur!?', organizată în cadrul Universităţii de Vară 'Tusvanyos' de la Băile Tuşnad.

La eveniment vor fi prezenţi şi Laszlo Tokes, preşedintele Consiliului Naţional al Maghiarilor din Transilvania, şi Németh Zsolt, preşedintele Comisiei pentru afaceri externe a Parlamentului de la Budapesta, în calitate de moderator, potrivit programului postat pe pagina de internet a Universităţii, scrie agerpres.ro.

Nemeth Zsolt (FIDESZ) a declarat săptămâna trecută, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Budapesta, că se aşteaptă ca Viktor Orban să discute despre diferitele dileme, care au legături între ele, cu care se va confrunta Europa în viitor.

Potrivit acestuia, evenimentul va reprezenta şi o platformă excelentă pentru discuţii şi răspunsuri la conceptul preşedintelui american Donald Trump, dezvăluit recent, privind necesitatea reînnoirii pe bază de valori a Occidentului.

Nemeth a mai spus că, la forum, Ungaria îşi va prezenta, în calitate de preşedinte în exerciţiu al Grupului de la Vişegrad, propriile valori în faţa celorlalte trei ţări membre ale grupului ”Republica Cehă, Slovacia şi Polonia ” , în scopul creării unui teren comun.

Universitatea 'Tusvanyos', ajunsă la cea de-a 28-a ediţie, este cea mai importantă tribună politică informală a liderilor maghiari din România şi Ungaria şi se desfăşoară anul acesta în perioada 18-23 iulie.

Evenimentul este organizat Consiliul Tineretului Maghiar (MIT) şi Fundaţia Pro Minoritate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.