Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD București e aruncat în aer de orgolii

PSD

Au trecut mai bine de 24 de ore de cand PSD Bucuresti fierbe. Aparitia brusca a acestui conflict in care se pare ca se lupta cu toate armele pe masa, i-a luat pe foarte multi prin surprindere. Cum este posibil ca in debut de campanile electorala pentru alegerile locale, cea mai importanta filiala a PSD sa explodeze?

Raspunsul la aceasta intrebare trebuie cautat in trecutul imediat. Mai precis, in toamna anului trecut. Surse extrem de bine pozitionate si, prin urmare, la fel de bine informate ne-au relatat cine, de ce, si ce se afla in spatele acestei furtuni declansate din senin.

Ei bine, asa cum ii sta bine unui partid care isi doreste o mana forte, si in spatele noului scandal se afla chiar Liviu Dragnea. Acesta nu a putut trece cu vederea afrontul pe care Robert Negoiță, actualul sef al PSD Bucuresti , i l-a adus toamna trecuta cand a avut curajul sa-si anunte intentia de a candida impotriva sa.

Citește și: Surpriză la vârful PSD: Contracandidata lui Dragnea se retrage

Intalniri secrete si ordine de nesupunere primite de la cel mai inalt nivel

Chiar daca intentia de a-I fi contracandidat a durat doar 30 de ore, Liviu Dragnea si-a jurat in barba ca va fi razbunat. Si, binenteles, chiar din a doua zi a trecut la fapte. Apeland la cel poreclit in partid “coada de topor” – adica Codrin Ștefănescu, Liviu Dragnea a inceput sa-l sape constant pe Robert Negoiță. Fie ca vorbim despre intalniri cu sefii filialelor de sector din Capitala, la care nu-l invita si pe Robert Negoiță, teoretic seful lor, sau de conversatii mai putin ortodoxe conform carora Liviu Dragnea invita toate filialele de sector la nesupunere in fata sefului PSD Bucuresti, Liviu Dragnea nu a scutit nici un efort pentru a-l ataca prin interpusi pe Negoiță.

Vezi şi: Cinci adevăruri crude despre PSD din gura ‘Câinelui de pază’ Constantin Niță

Totul a culminat cu sfarsitul saptaminii trecute atunci cand, potrivit surselor noastre, prin intermediul lui Codrin Stefanescu, Liviu Dragnea a dat ordinul de nesupunere la adresa lui Negoita. Desi ordinul a fost dat pentru toti presedinti filialelor de sector PSD din Bucuresti, singurul care a actionat imediat a fost Cristian Rizea de la sectorul 5, acesta intrand la rupere bazandu-se pe garantiile transmise de Dragnea prin vocea lui Codrin Ștefănescu. Asa se explica si declaratia publica prin care Cristian Rizea cere medierea presedintelui PSD. Ceilalti sefi de sectoare asteapta inca sa vada cand e momentul sa intervina.

In toata aceasta operatiune a “cutitelor lungi din PSD” nu este clar inca cum va reactiona Robert Negoiță, cel care pare ca nu a inteles inca ca dupa ce ai miscat in front in fata lui Dragnea, nu te mai iarta nici Dumnezeu.

Citește și:SPECTACULOS Dubai a inaugurat cea mai mare grădină de lumini din lume / VIDEO

Bucurestiul, doar primul pas

Strategia de la Bucuresti este doar primul pas din master planul lui Liviu Dragnea de a-i “rapune” pe toti cei care nu au o atitudine cooperanta. Astfel ca, de maine sunt programati la mazilit si sefii din filalele Timis, Caras Severin, Suceava, Sibiu, Iasi, Cluj, Tulcea.

Vezi şi: Lovitură pentru PSD: Unul dintre cei mai cunoscuţi parlamentari se retrage din politică

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.