Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan, atac dur: Majoritatea PSD-ALDE cochetează cu anti-europenismul

facebook.com/pg/RalucaTurcan
Raluca Turcan

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, susţine că mesajul adresat de şeful statului Parlamentului reprezintă "un semnal de alarmă" şi acuză majoritatea PSD-ALDE că ar cocheta cu anti-europenismul. "Mesajul preşedintelui adresat Parlamentului României este un semnal de alarmă foarte important. Luciditatea şi seriozitatea în exercitarea funcţiei publice pot ridica o naţiune. În schimb, iresponsabilitatea liderilor politici poate duce o naţiune în faliment şi îi poate compromite pentru mult timp şansa la prosperitate", a scris Turcan, marţi, pe Facebook.

Ea a subliniat că apartenenţa României la Uniunea Europeană este un motiv de sărbătoare. "Avem şi motive de îngrijorare pe care nu le pot trece sub tăcere de dragul festivismului. Iar aceste îngrijorări ţin de abordările actualei majorităţi PSD-ALDE care: cochetează cu anti-europenismul, cu retorica împotriva Justiţiei şi a statului de drept, cu încercările repetate de a păcăli Bruxelles-ul în angajamentele luate de România, cu incapacitatea de a folosi banii europeni puşi la dispoziţie pentru a recupera decalajul de dezvoltare faţă de occident sau sifonarea fondurilor publice naţionale - pentru că e mai facil -, dar şi gândirea greşită că sprijinul financiar din partea Uniunii Europene va compensa furtul", a susţinut liderul PNL.

În opinia sa, liderii politici, dacă vor binele României, trebuie să înţeleagă că "valorile europene nu sunt doar nişte concepte abstracte, bune de aşezat în discursuri de lemn la momente aniversare, ci sunt linii de ghidaj care pot duce în mod concret ţara noastră spre prosperitate".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.