Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recep Tayyip Erdogan declară STARE DE URGENȚĂ în Turcia

turcia

Turcia a declarat starea de urgenţă pentru trei luni în urma tentativei de lovitură de stat eşuate, a anunţat miercuri preşedintele Recep Tayyip Erdogan într-o alocuţiune televizată după reuniuni ale Consiliului Naţional de Securitate şi cabinetului la Ankara.

"Consiliul nostru de miniştri a decis instaurarea stării de urgenţă pentru o durată de trei luni", a anunţat şeful statului într-o conferinţă de presă. 

Acest lucru este "necesar pentru a eradica rapid toate elementele organizaţiei teroriste implicate în tentativa de lovitură de stat", a adăugat el, după reuniuni ale Consiliului Naţional de Securitate şi cabinetului la Ankara.

Erdogan spune că lovitura de stat încă nu s-a terminat și că sunt planuri care vizează, în continuare, destabilizarea politică a Turciei. Erdogan cere Occidentului să nu se implice în treburile interne ale țării sale. ”Europa nu are niciun drept să ne critice.”, a spus Erdogan. ”Anumite țări ar putea fi în spatele acestei tentative de lovituri de stat. Admiratorii lui Gulen au plănuit totul, dar va veni vremea când totul va ieși la iveală.”, a spus, miercuri, Erdogan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.