Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul sondajului despre țigani s-a mutat pe Facebook

sondaj

Pagina de facebook a Societății Academice Române, ONG-ul care a șters de pe site-ul său sondajul în care 98 la sută dintre respondenți erau de acord cu legea denumirii țiganilor a liderului PRU Bogdan Diaconu, a fost asaltată de critici. Culmea este că SAR a început să le șteargă și lor comentariile de pe Facebook, așa cum a făcut și cu sondajul, după cum știripesurse a relatat pe larg (AICI).

Iată câteva dintre comentariile păstrate: ”Vedeti ca aveti probleme `tehnice` cu site-ul, dispar sondaje”,  ” "societatea academica" ??..e o frauda acest titlu, d-na Mungiu, SAR e un ONG”, ”Democratia inteleasa de ei”. Mult mai interesante sunt însă comentariile șterse, dar salvate de știripesurse.ro: ”Pretindeti ca aparati democratia si libertatea de exprimare si gandire (cel putin asa reiese din ultimele postari), dar cand romanii spun raspicat ca sunt satui sa fie confundati cu tiganii, stergeti sondajele”. Sau ”Sa va fie rusine. Stergeti ce nu va convine. Adica va bateti joc de noi pe fata! Rusine!”. Un alt cititor întreabă ironic: ”Sondajul. Unde e sondajul?”

De asemenea, pagina respectivă a primit în câteva ore mai multe referințe de o stea (cea mai mică notă posibilă), precum și referințe negative (AICI ), motivate de faptul că internauții știau că de aici nu pot fi șterse. Iată una din referințe: ”De ce ati sters sondajul cu privire la proiectul de lege propus de Dl Bogdan Diaconu? 98% e un procent zdrobitor, cred ca vocea noastra s-a facut auzita si vazuta! Nu ignorati doleantele noastre!”

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.