Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şi Hrebenciuc vrea să îşi ia partidul înapoi

hrebnciuc

Liviu Dragnea este preşedintele interimar al PSD. Cu siguranţă va dori să fie şi preşedinte plin ales la Congresul Extraordinar al partidului din noiembrie 16. Şanse sunt... dar până atunci e posibil să avem şi o decizie definitivă a ÎCCJ în Dosarul Referendumul.

Citește și: STOP-JOC pentru Dorin Cocoș: Totul s-a TERMINAT pentru fostul soț al Elenei Udrea

Cum doar o achitare i-ar veni mănuşă şi aşa ceva nu prea pare a se arăta, e greu de crezut că baronii roşii aşa cum sunt ei de "penali şi incompatibili" vor pune în fruntea partidului un om condamnat definitiv şi irevocabil chiar şi cu suspendare.

Citește și: Victor Ponta îi transmite un avertisment lui Liviu Dragnea: Doar nu sunt prostănac

La pândă şi nu cu gânduri de bine stă Viorel Hrebenciuc. Este clar că el nu poate ajunge preşedintele PSD şi doar pentru simplul fapt că problemele sale penale sunt infinit mai mari decât ale actualului şef interimar. Dar el nu vrea neaparat şef... cât păpuşar de şef.

"Păpuşa perfectă e acum Valeriu Zgonea. S-ar fi băgat el şi acum să fie interimar, dar cum voturile nu ieşeau la număr a preferat să joace de partea lui Liviu pentru că i s-a promis că în toamnă totul ar fi copt", susţine pentru stiripesurse.ro un influent vicepreşedinte al PSD.

Citește și: Alina Gorghiu, amica cu Victor Ponta. Ce spune despre Blaga, Boc si Anastase

Cooperarea Hrebenciuc-Zgonea este una de notorietate în PSD şi a devenit publică după ce informaţii scurse din dosarele de la DNA reliefau faptul că marile tunuri orchestrate de Hrebenciuc se discutau şi parafau chiar în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor.

De altfel surse politice bine informate susţin că al-III-lea om în stat se laudă în culise cu "pârtia" făcută de servicii pentru derdeluşul din Kiseleff.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.