Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ţărăniştii îl contrazic pe Băsescu

PNTCD

Clubul Naţional-Ţărănist - PNŢCD, organizaţie ce îi reuneşte pe ţărăniştii cu vechime în partid care nu sunt de acord cu actula conducere a PNŢCD, îşi reafirmă sprijinul pentru Klaus Iohannis. Membrii clubului îi îndeamnă pe români să meargă la vot şi în turul 2, contrar apelurilor la pasivism lansate de Traian Băsescu.

"Vedem in aceasta candidatura o garanţie a mentinerii democraţiei in România, o continuare a politicii loiale fata de alianţa nord-atlantică şi partenerii nostri din Uniunea Europeana si o garanţie a unei justiţii independente. Avem nevoie de relatii politice si economice normale si civilizate cu Rusia si China, construite insa in cadrul aliantelor noastre militare si economice naturale si nu in afara acestora.

Orice alta afirmare de sustinere a national taranistilor pentru un alt candidat este nereprezentativa. Afişarea ostentativă şi slugarnică lângă personaje nocive ale politicii şi administraţiei româneşti este o ruşine pentru PNTCD si va fi contraproductivă, ca de fiecare data pana acum. Sprijinul pe care il dam in aceste momente importante nu poate fi obiect de negociere in iarmaroc si nu poate urmari decat interesul national, in fata oricarui interes personal sau de grup.

Facem apel in mod special la membrii si simpatizantii nostri sa nu ia in seama apelurile la pasivism sau anularea votului sau la o eventuala prezenta doar in al doilea tur de scrutin. Trebuie sa stopam pericolul monopolizarii scenei politice de catre reprezentantii unor partide profund corupte si sa ajutam la un start cat mai bun spre al doilea tur de scrutin singurului candidat capabil sa asigure o reprezentare demna a Romaniei si o garantie pentru decenta, buna credinta si echidistanta", se arată într-un comunicat al Clubului Naţional-Ţărănist - PNŢCD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.