Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnocrație de stânga!

De ceva timp studiez "fenomenul" tehnocrat  și cam jumătate din fostul cabinet Cioloș, perindat pe la Piața Victoriei, o fracțiune din el prezent astăzi în Parlament!

Măi dragilor! Știți ce cred eu despre voi? Sunteți de stânga! Da, da! Dar de stânga rău de tot!

Toți aveți idei  și vă pricepeți "ghini di tăt" cum să spargeți bugetul, să tocați milioane!

Necazul nostru, al poporului este că faceți parte din stânga aia care nu produce, dar în schimb toacă  și nu scade taxe, nu mărește salarii, nu vine cu planuri serioase pentru o construcție bugetară, nu trage cu ochiul la masuri pentru creșterea locurilor de muncă. Sunteți stânga progresistă, revoluționară de tip Che, latină până în structura ADN!

Sincer tehnocraților, vă preferam socialiști! Din ăia suedezi!

Ați avut șansa timp de 14 luni să fiți campioni la ceva, de pildă, la crearea locurilor de muncă! Ați făcut ideea praf! V-a obosit temeinic închinarea înaintea „icoanei” premierului, ați privit prea mult și complet tâmp „Cumințenia pământului”, prea autist economia țării! N-ați mai văzut pădurea de copaci și realitatea de aplaudaci! V-a obsedat mersul campaniei de imagine pe rețelele sociale și reacțiile postacilor pasageri!

14 luni ne-ați luat peste picior cu teoria! De fapt, cam asta sunteți, teoreticieni, cum e mai rău!

Până acum ne feream de tipologia demnitarului „om de partid”, care datorează partidului său totul, partid care „l-a făcut om”, obedient mut în fata șefilor, surd în fața cetățenilor!

Ioahnnis ne-a livrat cel mai mare socialist în viață: mr. Ciolos! Asta da anatemă pentru PSD! Nu am dubii! Cioloș, funcționar jumătate din viată și experimentat teoretician, bugetar constant, preocupat de activități civice, sociale, amant al societății civile, om de societate, sociabil, so...ciclist!!

Să fiu al ... Al Pacino dacă greșesc! Tehnocraților, ne-ați furat un an din viată, l-ați furat de tot, inginerește, vizual și declarativ. Din nefericire pentru noi, ne-ați furat tocmai anul care ne trebuia  și în care era bine să ne convingeți că materia primă împachetată marca Cioloș, legată frumos, cu fundiță, de către Iohannis, la desfacere nu este surogat!

Tehnocraților, socialiștilor de ocazie, când o să pricepeți că de teorie suntem sătui?

Gata! Alții la rând! Fără tehnocrație vreo câteva legislaturi că nu mai avem ani de pierdut!

Cine vrea socialism, are la îndemâna PSD, un PSD care v-a dat o lecție politică definitivă, până v-a lăsat cu genunchii la piept, până v-a adus în starea consacrată în poziția "Cumințeniei Pământului”!

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.