Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Trebuie să trezim dracu’ partidul'. BLAT vehiculat în PSD / EXCLUSIV

ponta psd

Victor Ponta și o parte a conducerii centrale a PSD sunt acuzati de unii lideri judeteni ca s-au baricadat in Guvern și ca nu-i mai intereseaza deloc partidul. Nu e prima oară când se întâmplă asta, dar apar pentru prima oară temerile privind un BLAT pentru 2016 in care Ponta a depus armele.

"În momentul ăsta există o tendință clară de destructurare a partidului. Păi Dragnea e omul care conduce partidul cel mai bine in alegeri si atitudinea fata de el mi se pare ca e o actiune contra PSD-ului de fapt, indiferent de numele ala, ca e Dragnea, ca era altul. Toată comunicarea, totul, e la Guvern. Ponta are impresia ca era iubit cand a luat in judete 50, 60, 70 la suta? Altii de ce au luat 30% si la Olt, la Giurgiu, a luat 60%? La Olt are Ponta neamuri, sau cum?", spun surse din conducerea PSD.

Ponta mai este acuzat ca pe langa faptul ca nu mai arata solidaritate, nici nu intelege semnalele care i se transmit periodic.

"Incercam sa ii spunem sa revina la partid ca are jumatate de partid varza. E un mare semnal de alarma, daca nu-l intelege…sau poate e un ‘deal’ pentru 2016. Ai judete intregi cu probleme. Daca nu te intereseaza inseamna ca poate nu te intereseaza 2016. Dar atunci macar spune-ne si noua. Daca au vandut meciul e problema lor, dar sa ne spuna in fata. De ce sa mai alerg eu ca prostul? Daca au vandut meciul stam linistiti si gata", spun sursele citate.

"Trebuie sa trezim dracu’ partidul!", ne-a declarat un lider judetean PSD.

Citeste mai multe:

Va exploda mamaliga in PSD?

EXCLUSIV Răzmeriță în PSD: 'Stăm la cutie ca iepurașii' / Ponta, acuzat că s-a rupt de partid

L-a lucrat cineva pe Dragnea?

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.