Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudose: Măsurile din programul de guvernare sunt pro-business şi contribuie la dezvoltarea României

www.stiripesurse.ro
Mihai Tudose

Măsurile din programul de guvernare sunt pro-business şi contribuie la dezvoltarea României, scrie premierul Mihai Tudose într-o postare publicată, duminică, pe pagina sa de Facebook.

"Sutele de mii de noi locuri de muncă create în acest an şi una dintre cele mai mici rate ale şomajului din Uniunea Europeană, 4,14% în luna septembrie (conform ANOFM), sunt dovezi clare că măsurile din programul de guvernare sunt pro-business şi contribuie la dezvoltarea României. Sunt măsuri ce au în vedere crearea unui mediu de afaceri sănătos şi care oferă facilităţi investitorilor, iar o economie sănătoasă nu poate fi gândită în afara acestui principiu", scrie Mihai Tudose. 

El invocă un top realizat anual de Ziarul Financiar, potrivit căruia cele mai valoroase 100 de companii din România au fost evaluate la 72,5 miliarde de euro, făcând din 2017 cel mai bun an pentru business-ul local şi cel mai prolific din ultimul deceniu. 

"Aceasta este de fapt realitatea, şi nu cea închipuită de unii sindicalişti care aud voci despre prăbuşirea economiei, în timp ce România înregistrează cea mai mare creştere economică din UE", arată Tudose. 

El precizează şi faptul că mai multe companii - mari angajatori au anunţat că vor prelua contribuţiile angajatului şi vor majora salariile, ceea ce este dovada că transferul sarcinii fiscale este o oportunitate pe care antreprenorii o au pentru a-şi fideliza angajaţii. 

"Rămânem astfel consecvenţi priorităţilor noastre din programul de guvernare şi luăm măsuri pentru creşterea nivelului de trai al românilor", încheie premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.