Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea a discutat cu Băsescu înainte de a se duce la DNA! Înscrierea lui în PMP a fost o păcăleală

Pusă sub acuzare de DNA pentru spălare de bani și fals în declarații, Elena Udrea a discutat cu președintele Traian Băsescu în ziua în care procurorii i-au spus că are dosar penal.

”Am mai vorbit cu dl. presedinte cred ca ieri (joi, 29 ianuarie 2015 - n.r.), pe subiectul chemarii mele la DNA. O chestie de complezenta.”, a declarat Elena Udrea pentru hotnews.ro

Citește și: Elena Udrea: SRI l-a făcut pe Klaus Iohannis președinte- Interviul cu Elena Udrea integral /VIDEO

În plus, fostul consilier prezidențial a recunoscut că a fost o minciună pentru electorat atunci când ea și Băsescu au spus că fostul președinte se va înscrie în PMP.

”Presedintele Romaniei, cand vrea el, decide sa se intoarca in politica, l-ati auzit spunand ceva si n-a spus de PMP si de Elena Udrea? Elena Udrea: Dar de ce sa fie Traian Basescu in PMP?

Stiti cand a fost aceasta singura declaratie ca va veni? Cand, in campanie, sustinatorii doamnei Macovei au lansat ca dl. presedinte o sustine, de fapt, pe doamna Macovei. Daca in campanie Traian Basescu nu venea in fiecare zi sa spuna "eu o sustin pe Elena Udrea", erau unii interesati sa spuna "nu o mai sustine pe Elena Udrea". Ala a fost un moment in care am declarat ca Traian Basescu va veni la PMP. Parerea mea e ca nu poate presedintele Traian Basescu sa se inscrie intr-un partid politic, fie el si Partidul Miscarea Populara. Sa fie partener cu noi, OK, dar sa se inscrie in PMP parca e prea putin pentru el.”, a recunoscut Udrea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.