Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Cristian Boureanu, la un pas de eliberare. Ce au decis autorităţile

antena3.ro
boureanu arestat

Veste bună pentru Cristian Boureanu! Fostul deputat este la un pas de libertate, după ce judecătorii l-au plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Astăzi, Boureanu a fost scos din arestul VIP-urilor pentru a participa la judecarea termenului în care cerea înlocuirea măsurii arestului preventiv cu o altă măsură mai blândă, mai exact cercetarea sa în libertate, scrie Libertatea.

Citeşte şi: Fost ministru al Economiei, mişcare de ULTIMĂ ORĂ: construieşte BLOCURI în locul unei foste fabrici în centrul Capitalei

După ce i-a convins pe judecători că nu este un pericol public și că va respecta întocmai obligațiile impuse de un eventual arest la domiciuliu, fostul politician a foat răsplătit cu mai mult decât s-a așteptat.

Instanța l-a plasat sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, însă decizia poate fi atacată de procurori în termen de 48 de ore de la pronunțarea sa.

Citeşte şi: DOCUMENT EXPLOZIV! Cum a primit Kovesi acces NESTINGHERIT la date despre casele şi terenurile românilor. Ce instituţie a REACŢIONAT

Faptele de care este acuzat Boureanu au avut loc în 9 iunie, în jurul orei 01.30, după ce mașina în care se afla fostul deputat, pe scaunul din dreapta șoferului, a fost oprită de un echipaj de la Brigada Rutrieră a Capitalei pentru control în zona Piața Charles de Gaulle. Un polițist a cerut documentele de identitate, moment în care Boureanu a început să îl amenințe, apoi i-a prins degetele mâinii drepte la portiera maşinii, i-a răsucit mâna stânga, i-a rupt cămașa uniformei de serviciu și l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.