Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Rusia reacționează după ce Dmitri Rogozin a fost declarat persona non grata în Republica Moldova

moldova rusia

Prim-vicepresedintele Comitetului Dumei de Stat pentru afaceri internationale, Dmitri Novikov, a caracterizat decizia Guvernului de la Chisinau de a-l declara pe vicepremierul rus Dmitri Rogozin persona non grata in Republica Moldova drept "ciudata" si „incerta”, scrie independent.md.

„Rogozin este oficial. El reprezintă guvernul rus, iar guvernul rus vede ciudată această decizie. Aparent, unii politicieni moldoveni s-au inspirat de la Washington, care încalcă regulile generale internaționale”, a reacționat oficialul rus, adăugând că „nu văd nici un motiv pentru luarea unei asemena decizii în adresa lui Rogozin”.

Potrivit lui, o astfel de mișcare ar putea afecta atitudinea Rusiei față de politicile luate de Republica Moldova. Totuşi, acesta a atras atenția că „președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, este abilitat pentru normalizarea relațiilor cu Rusia”.

NEBUNIE la Pașapoarte! Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Grindeanu, REVOLTAT după ce a așteptat 3 ore: 'Senzație de leșin'

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a fost declarat persona non grata in Republica Moldova, printr-o decizie a Guvernului de la Chisinau, la scurt timp dupa ce oficialul rus isi declarase disponibilitatea de a veni in septembrie la Chisinau, daca autoritatile moldovenesti ii vor oferi garantii de securitate si de survolare a spatiului aerian al tuturor tarilor de tranzit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.