Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste TERIBILĂ pentru Simona Halep, înainte de Turneul Campioanelor: WTA a făcut anunțul că Halep a pierdut

Turneul Campioanelor Simona Halep

Înfrângere importantă pentru Simona Halep cu doar câteva zile înainte de debutul Turneului Campioanelor de la Singapore. Una dintre marile ei rivale a fost desemnată cea mai bună jucătoare a anului de către WTA.

Garbine Muguruza, locul 2 WTA, a fost aleasă jucătoarea anului 2017, a anunţat, vineri, wtatennis.com. Printre nominalizatele pentru acest titlu s-a numărat şi liderul mondial, Simona Halep. Muguruza a câştigat în acest an turneele de la Wimbledon şi Cincinnati. În plus, ea a urcat pe prima poziţie în clasamentul mondial în perioada 11 septembrie - 2 octombrie.

Citește și: Afacerea care a ÎNCINS spiritele în PSD! Cât a câștigat Marius Pieleanu de pe urma sondajelor Avangarde

Spaniola a ajuns până în sferturi la Australian Open şi în optimi la Roland Garros şi US Open. În plus, a ajuns cel puţin până în semifinale la Brisbane, Roma, Birmingham, Stanford şi Tokyo. Muguruza participă în această perioadă pentru a patra oară consecutiv la Turneul Campioanelor. Pentru titlul de jucătoarea anului mai erau nominalizate Simona Halep, Jelena Ostapenko, Karolina Pliskova, Elina Svitolina şi Venus Williams.

Citește și: Telekom pregătește o MEGA-TRANZACȚIE! Ce VINDE gigantul în telecomunicații

Echipa de dublu a anului a fost aleasă Martina Hingis (Elveţia)/Chan Yung-Jan (Taiwan), care a obţinut nouă trofee: Indian Wells, Madrid, Rome, Mallorca, Eastbourne, Cincinnati, US Open, Wuhan şi Beijing.

Jucătoarea cu cel mai important progres este letona Jelena Ostapenko, premiul pentru debutul anului îi revine americancei Cici Bellis, iar o altă sportivă din SUA, Sloane Stephens, a fost aleasă pentru premiul “revenirea anului”. Sportiva germane Angelique Kerber a fost aleasă pentru premiul Jerry Diamond ACES, conform news.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.