Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viitorul şef al UNPR a lansat candidaţii din Gorj: Obiectivele progresiştilor

Indiscret.ro
steriu

Vicepreședintele UNPR și coordonatorul campaniei electorale, Valeriu Steriu, a participat, împreună cu reprezentanți ai conducerii centrale a Uniunii, la evenimentul de lansare a candidaților partidului pentru alegerile locale în județul Gorj.

La eveniment, la care au participat peste 300 de membri și simpatizanți UNPR, au fost prezentați primii 61 de candidați, ceilalti urmând să fie anunțați în perioada următoare, astfel încât UNPR să aibă candidat propriu în fiecare din cele 70 de localități ale județului Gorj. Marius Vlaicu, candidatul UNPR pentru primăria Târgu Jiu, a prezentat, în cadrul discursului pe care l-a ținut, o parte din măsurile pe care dorește să le implementeze: ”Îmi doresc să comunic cu cetăţenii mai mult, să organizez dezbateri publice în privinta oricarei decizii majore privind investiţiile în Municipiul Târgu-Jiu și să prezint transparent orice cheltuială publică făcută de primărie”.

În cursul conferinței de presă, conducerii centrale UNPR i-au fost adresate mai multe întrebări cu privire la problema deficitului locurilor de muncă din județ și în special cu privire la problemele complexului energetic. ”Păstrarea locurilor de muncă și colectarea de taxe de către administrația locală sunt vitale. De aceea, ne luptăm pentru rămânerea complexului aici în județ și nu pentru mutarea lui la București”, a declarat Nicolae Ivășchescu, vicepreședinte al departamentului pentru muncă și protecție socială.

Valeriu Steriu a indicat două motoare economice - agricultura și turismul - care sunt prea puțin exploatate și cărora autoritățile locale ar trebui să le acorde mai multă atenție. Uniunea va propune legi utile cu adevarat pentru oamenilor și să răspundă problemelor acestora. "UNPR este un partid al românilor și așa vrem să rămânem: un partid unit, în care și oltenii, și ardelenii, și moldovenii și bănățenii au locul lor. Vrem să arătăm românilor că UNPR îi reprezintă cu adevărat în consiliile locale, în consiliile județene și în Parlament”, a declarat Valeriu Steriu, conform unui comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.