Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vizită SURPRIZĂ la Palatul Victoria! Sorin Grindeanu, întâlnire cu Mihai Tudose

Ultima Ora breaking news

Vizită surpriză la Palatul Victoria! Fostul premier Sorin Grindeanu a venit luni la Guvern, iar la momentul transmiterii acestei știri acesta se află în biroul premierului Mihai Tudose, informează Antena3.

Nu este prima discuție pe care cei doi o au după ce Sorin Grindeanu a părăsit Palatul Victoria, în urma moțiunii de cenzură, și probabil nici ultima, având în vedere că în spațiul public a apărut recent informația că PSD i-ar fi oferit fostului prim-ministru Sorin Grindeanu, rămas șomer, o funcție de ambasador sau consul.

Dumitru Dragomir 'aruncă ÎN AER' fotbalul românesc: Cum influențează serviciile secrete FRF! Ce personaj ar conduce Federația

Pe 24 august, premierul Tudose afirma, la Antena 3, că a vorbit cu Sorin Grindeanu despre posibilitatea să i se ofere acestuia o funcţie. 

"Da, am vorbit la nivel şi personal, şi politic, şi într-o echipă de partid, fiindcă totuşi Sorin Grindeanu a fost premierul României şase luni de zile..., cu un bagaj de informaţii acum şi cu o experienţă care pot fi folosite pentru România. Şi, da, avem o discuţie în acest sens cu domnia sa. E o discuţie destul avansată, aşteptăm ca domnia sa să se întoarcă, este într-o deplasare cu familia, şi cred că la începutul săptămânii îl vom aşeza cumva. Eu cred că poate fi un element util pentru ţară ", declara Mihai Tudose, întrebat dacă i se va oferi fostului premier un post de diplomat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.