Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Americanii își numără morții: Au ajuns la 100

facebook.com
izolare coronavirus

Numărul americanilor care au murit din cauza infecțiilor cu noul tip de coronavirus a ajuns la 100, în Statele Unite ale Americii, potrivit datelor oficiale din domeniul sănătății, consultate de CNN.

Conform sursei citate, Iliois a raportat, marți, primul deces, fiind cel de-al 18-lea stat pe teritoriul căruia un rezident a murit din cauza infecției cu COVID-19.

Administraţia Donald Trump intenţionează să le ofere cecuri cetăţenilor americani, în două săptămâni, în cadrul unui set de stimulente pentru limitarea daunelor generate de epidemia de coronavirus asupra economiei SUA, a declarat secretarul american al Trezoreriei, Steven Mnuchin, conform FT.

Noua legislaţie cu măsurile de stimulare, care potrivit unui oficial american de rang înalt pot ajunge la nivelul de 1.200 de miliarde de dolari, ar marca o schimbare de direcţie spre o reacţie mai agresivă în materie de politici economice, în contextul în care din cauza epidemiei au fost închise şcoli, baruri, restaurante şi unităţi de producţie. Sectoare de afaceri variate, de la transporturile aeriene la turism, se confruntă cu scăderi drastice ale activităţilor, notează cotidianul Financial Times.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.